Priljubljene

V ponudbi Poročnega salona Hollywood tako lahko najdete več kot 400 različnih modelov poročnih oblek, svetovno priznanih proizvajalcev in modnih  kreatorjev. Razen poročnih oblek, pa Vam nudimo tudi svečane in maturantske obleke ter obleke za birmo in obhajilo. Svoje sanjske obleke pa bodo v poročnem salonu Hollywood našle tudi nosečnice in tiste s konfekcijsko številko do 58. V oblekah iz poročnega salona Hollywood se je poročilo tudi že več znanih oseb. Profesionalna in izkušena ekipa poročnega salona Hollywood namreč vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v vašo neposredno bližino pripelje zadnje trende poročne mode v svetovnem merilu.

V poročnem salonu Hollywood iz Maribora vam bodo pri izbiri obleke pomagale profesionalne svetovalke s področja poročne in svečane mode. Te bodo na podlagi svojih izkušenj, skupaj z Vami izbrale pravo obleko, tako da bo vsaka nevesta na svoj najpomembnejši dan prav zagotovo najlepša. Pomembno je, da si svojo čarobno obleko izberete pravočasno, saj boste le tako lahko našle tisto zares pravo!

Ker je izbira poročne obleke ključnega pomena za ta enkratni dan, Vam priporočamo, da za rezervacijo termina za pomerjanje poročnih oblek pokličete na 02 252 20 98 ali 041 955 999.

Vljudno vabljeni v poročni salon Hollywood, kjer vam bomo pomagali do vaše sanjske obleke.